4.10.2020 – MVP České Budějovice

V neděli 4.10.2020 jsme v 5 hodin ráno vyjeli směr České Budějovice na odloženou mezinárodní výstavu psů, která byla původně plánovaná na duben. Posuzovat měl původně rozhodčí MVDr. František Šimek, ale díky covidu vše bylo jinak a posuzoval rozhodčí Otakar Vondrouš.
Měli jsme sen, aby se podařilo Tibikovi získat poslední CACIB a tím by měl splněné podmínky pro udělení titulu C.I.E. (Mezinárodní výstavní šampion).

Za deště, tmy a mlhy jsme i tak dorazili do cíle velmi brzy. Díky hygienickým opatřením byly haly rozděleny plachtami na 3 kruhy a haly byly zamčeny do poslední chvíle. Tak jsme se prošli po areálu, Tiberius se v klidu vyvenčil a potom odpočíval v autě. Asi se ten klid podepsal na jeho náladě a následné vystavování v kruhu ho bavilo.  Nastoupil ve třídě šampionů a jeho soupeři byli černý pes našich kamarádů Bustter Awedante a plavý pes Arne Cordis Paladin. Byla to přehlídka všech tří barev :-)

Jak jsem psala, Tiberius si to užíval. Klidně stál a skvěle radostně běhal. Myslím, že právem mu byla udělená známka Výborná 1 a titul CAC. Potom si zaběhal v kruhu s vítězi tříd – mezitřída a otevřená a získal námi vytoužený titul CACIB :-D
Čekali jsme ještě na konec posouzení fen a do kruhu nastoupili vítězové třídy mladých (pes i fena), fena s titulem CACIB a běhalo se o titul nejvyšší BOB, který pan rozhodčí přidělil také Tiberiusovi.

Dnešním dnem má Tiberius Gasko Prim splněny podmínky pro udělení titulu C.I.E. :-) Jenže na radu paní Fairaislové z ČMKU, máme požádat na FCI v Bruselu o přidělení titulu až tak za 4 měsíce :-( Tak si počkáme!

This entry was posted in Výstavy. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>